tirsdag 15. mai 2012

Nu e æ bekymra....

Stiksa jo urinen i morres og den ga utslag på sukker, ikke uventa det da, men kjente litt på kor "stressa" æ blei når ho bynt å klage på magesmerter. Ååå e så redd for at vi ikke skal få det her på stell, og at ho får ketoner i urinen - æ vil IKKE på no sykehus igjen nu :(
Dagen har til nu vært grei til tross for dårlig start med bls 10,1. Ellers holdt sæ ganske nøyaktig rundt 6 på alle målinger. Så ble ho veldig sulten, og spiste 3,5 brødskiver. Ga ikke mer enn 0,5 novo rapid. Steig da til 10 klokka 17, og ho ville spise middag (pølse). Ga  1,5 novo rapid og har invitert ei venninne så dem får lekt og rast masse framover nu. Og ny testing av urinen snart, og måling av blodsukker. Ble jo ikke som planlagt at æ sku roe ned stikkinga - men, men.... Kæm som kan planlegge noe som helst med den her sykdommen.
Ho e nu kvikk så vi håpe det ordner sæ :) Men har en stor klump i magen som ikke vil bort, det e vel sånn å være mamma....

Har ellers fått en supergod forklaring hos ei som har insulinpumpe til ungen sin. Korsn dem opplevde det før pumpa og etter pumpa. Et helt anna liv, sa ho. Æ må nok lese litt mer om det, dem hadde også slitt med lavt på natt. Vet ikke om frøkna vil heller, ho vet jo ikke helt ka det går ut på, men har sett på bilder av unga som har pumpe - og da sier ho Nei, dèt skal ikke ho ha.

E nu spent på korsn dagen fortsett. Skal jo liksom prøve å få ordna litt i heimen til 17.mai da det kommer storinnrykk av familie innom etter barnetoget. Vi skal samles her, dem som nu vil - tror det blir kjempekoselig og samles :)

Har lyst å bake Pavlova - den kaka ser bare himmelsk ut. Men mine bakeferdigheter e så som så - og da blir det vel mislykka tenker æ. Prøvde å spørre samboer`n min om han tror æ kan klare å få det til, da det står at den e ENKEL å bake. Han mente æ hadde prøvd mæ på bare enkle kaker før åsså...haha...Så mye tro har man på kjærringa si ja :p Men uansett på 17 mai skal nu ho Celine få kose sæ ho åsså, med is og kake hvis ho har lyst på. Ho e nu heldigvis ikke no "godteguri" og klare sæ også fint uten kake, men is det e tingen. Ho kan gjerne ta is som lørdagsgodt, og en saftis eller to e helt okei å spise uten at det blir no krøll med blodsukkeret. Så framt ho spise det etter brødmåltid og selvfølgelig får insulin.

Vel, vel det va nu en liten stemningsrapport fra Fossesvingen. Litt småstressa mamma, mens ungen leker og har det artig med venninna si Sara :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar