fredag 27. april 2012

4 netter med lite søvn, spent på den neste....

Fortsatt lav på natta. Ikke bare lett når frøkna e stupetrøtt og ikke vil ha mat. Det forstår man jo å, kæm som vil presse i sæ mat i søvne. Sist natt va Jon Arne nødt å bære ho i stua for å få ho noenlunde våken. Vi klarte å lure i ho hele 6 druer. Wow! Vet jo at det ikke e mer enn at blodsukkeret fyker i været, men, men...ble jo våking igjen for å følge med. De gangan vi målte va blodsukkeret på 3,7. Hele natta gjennom...og enda klokka halv 10. Det e vel en bra ting, stabilt i alle fall. Men må jo innrømme at vi har brukt å stå opp klokka halv åtte for å ha faste rutiner og måltider, men idag klarte æ bare ikke. Har ikke hørt alarmen rett og slett. Glad va æ at bls ikke sank mere men holdt sæ stabilt!

Prata med barnelegen igår og ble enig om at Levemir kunne reduseres til 3 enheter på kvelden. Håpe det gir resultat. Ga også beskjed til sykehuset om at kommunen ikke har mulighet å ha opplæring for barnehagen. Så da ende det vel med at noen fra barnehagen må reise til Hammerfest å få opplæring der. Og da blir det jo ikke sånn at alle i barnehagen får opplæring som dem har ønska. Har ikke snakka med barnehagen enda om det her, så vi får bare avvente å se....Barnehagen skulle også sjekke opp i forbindelse om det går an å søke om en ekstraressurs til barnehagen i forbindelse med å følge opp Celine. Tenker at det e lurt at flest mulig kan det her, for alles trygghet, spesielt nu som det snart e ferieavvikling også. Regner med at vi uansett må være tilgjengelig på telefon for barnehagen dersom det skulle være noe.

Celine fikk koselig besøk her hjemme av leder på avdelinga i barnehagen sammen med 3 av hennes beste venner. Dem hadde tegna flotte tegninger til ho alle ungan fra avdelinga. Kjempekoselig:) Celine va litt sjenert med engang, men så va det full lek og kos en times tid. Når dem dro spurte ho om dem ikke kunne komme i morra å :)

Ellers bruke vi mye tid på lek. Har vært i fjæra og sanka skjell flere dager på rad i nydelig vær. Og både i går og idag har ho Celine hatt besøk av bestevenninna Sara. Sara får se når Celine får sprøyter, og det e ikke alle som får se dèt. Det e noe med det å være bestevenninne :)

Ellers har mor sjøl fått sove noen timer i ettermiddag, mens pappa har tatt sæ av heimen - godt å være uthvilt og klar for ny våkenatt hvis det sku være aktuelt - krysser fingran for at det ikke trengs flere enn to ganger opp inatt for å måle :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar