mandag 2. juli 2012

MODY??

Telefon fra legen i diateamet i Hammerfest i går kveld. Et lite håp......Æ får det ikke ut av tankan mine, æ håper sånn og ønsker så inderlig inni hjertet mitt..........

Det ho sa va - ja, grunnen til at æ ringer e at vi tok noen ekstra blodprøver da ho fikk diagnosen. Vi takka ja til å være med i det nasjonale forskningsprosjektet som blant anna skal prøve å avdekke om de ulike diabetes typan. Det ville ikke ha så stor betydning for Celine framover, bortsett fra de blodprøvan ho tok første gangen på sykehuset. Etterhvert ville det blitt blodprøver på årskontrollan.

Men det kan ha en stor betydning for ho Celine. Legen sa at blodprøvan kan tyde på at ho ikke har diabetes type 1, men Mody2!!!! Æ klare ikke la være å tenke på det, selv om det ikke e 100% sikkert før vi har fått tatt enda noen flere prøver....men håpet e sådd - og det vil selvfølgelig gjøre en himmelvid forskjell for Celine om det e tilfelle.

Måtte jo inn å lese om Mody da æ såvidt har hørt om det, men ikke vet særlig mye.

Vente på innkalling til Kirkenes sykehus nu da, hvær dag. Inntil videre uten hurtigvirkende fortsatt, stortsett, blir blodsukkeret høyt så får ho fortsatt novo rapid, men det e sjelden - kan gå daga mellom hver gang det behovet melder sæ. Langtidsvirkende e også redusert, får 4 i.e om morran og 1 i.e om kvelden. Og blodsukkeret e fortsatt mye lavt.

Spennanes tider :)

1 kommentar:

  1. sjekker stadig her, er du sluttet og blogge? hvordan går det med dere i hverdagen?

    mamma til 3

    SvarSlett